Welkom op de site van onze kleine cattery “Peculiar”

Wij zijn John en Ingrid van Rootseler, samen met onze 5 kinderen(2001-2007) zijn wij  woonachtig in het mooie Brabant. In september 2015 is ons gezin uitgebreid met onze eerste een maine coon. Een mooi rood meisje kwam bij ons wonen en stal het hart van alle leden van ons gezinnetje. En waar we al voor vreesden, en driedubbel voor gewaarschuwd waren, met deze dame waren wij permanent besmet met het maine coon virus.  In oktober 2015 volgde dus al snel nr 2, een mooie blauwe/witte jongen, nr 3 en 4 lieten ook niet lang op zich wachten. Wanneer de teller stopt……..? We wachten af.

Onze katten maken deel uit van ons gezin en worden met heel veel liefde omringd! Ze hebben de beschikking over het hele huis en een afgeschermde tuin. We hopen in de toekomst zo nu en dan een nestje te mogen verwelkomen, waarbij gezondheid, karakter en ras standaard hoog in het vaandel staan. De kittens groeien vanzelfsprekend op in huislijke kring. De toekomstige ouders zullen DNA en echo worden getest  ( PL, FeLV, FIV, HCM, PKD en SMA)

Onze kittens zijn beschikbaar voor liefhebbers en uiteraard hopen we ze terug te zien op een kattenshow, want naast fokken is ook showen een grote hobby van ons is. We zijn dan ook regelmatig te vinden op nationale en internationale kattenshows

Wij zijn lid van Felikat en Rasclub Maine Coon

We aren’t like other cats….we’re Peculiar